Компания

БМЕ е световен специалист за висококачествени технически компоненти и инженерни решения. Освен производството на стандартни части, ние сме специалисти и в производството на части и възли по чертежи на клиента. БМЕ е основана през 2018 година в град Панагюрище, България. Ние сме лидер в произвежданите от нас продукти на пазара в България и региона. Наши продукти се реализират в страни от цяла Европа, Америка и Азия.


Специализирани сме в производството на прецизни детайли със сложна конфигурация, а използваните от нас машини са гаранция за високото качество на крайните изделия, които изработваме. Производственият процес е съобразен със световните тенденции и напълно отговаря на изискванията на европейските стандарти за качество и безопасност на труда.

Съвременното  технологично оборудване, техническите средства за контрол, измерване и изпитване, гарантират високото качество на произвежданите продукти. Способността на предприятието да обновява и модернизира техническата си база го прави предпочитан бизнес партньор.